WE ARE HIRING

Maak muzikale impact. Word dirigent van ons JOO vol potentieel!

Wie zijn wij?

Wij zijn het JOO van Harmonie St. Joseph 1880 Weert. JOO staat voor Jeugd- en Opleidingsorkest. Wij zijn een orkest bestaande uit ± 25 jeugdige leden, variërend van 8 tot 80 jaar 😊. We vinden het leuk om samen met muziek bezig te zijn. Dit doen we op zaterdag van 18.00-19.30 uur. Naast repeteren en optreden ondernemen we ook andere activiteiten samen want we vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom en verbonden voelt met de groep en onze vereniging.

Plezier in het samen muziek maken staat voorop. Daarbij streven we naar het maken van mooie, toegankelijke muziek waar zowel de beginnende muzikant als ook de ervaren muzikant plezier en uitdaging uit haalt.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een nieuwe dirigent(e) voor ons orkest. Iemand die het een uitdaging vindt om met de diverse leeftijden en niveaus in ons orkest mooie muziek te maken. Een dirigent die muzikale kwaliteit kan combineren met een goede sfeer, gezelligheid en humor. Iemand die onze jeugdige leden kan boeien en binden, daarvoor met ideeën en initiatieven komt en deze ook weet te verbinden aan de andere geledingen van onze vereniging. We zoeken een dirigent die de kwaliteiten en eigenschappen heeft om dit realiseren en daarbij geschoold is voor orkestdirectie (HAFA) of vergelijkbare kwalificaties heeft.

Ben jij de dirigent die we zoeken?

Word je enthousiast van ons verhaal?  Kom dan met ons in contact. Stuur je C.V. en motivatiebrief naar weertharmonie@gmail.com.

Voor vragen kun je terecht bij Ineke Stijnen, bereikbaar via weertharmonie@gmail.com.

Proefrepetities kunnen onderdeel zijn van deze procedure.