Vrienden

Vrienden zijn muziekliefhebbers die zich bijzonder verbonden voelen met onze muziekvereniging. Ze leveren als ambassadeur en als schenker een fundamentele bijdrage aan het succes en het voortbestaan van onze vereniging.  Een keer per jaar danken we onze vrienden met een speciaal vriendenconcert.

Bart Maes is voorzitter van de Stichting Steun van onze harmonie.

Bart is geen onbekende in Weert. Hij is de motor van veel culturele activiteiten. Bart heeft een breed netwerk en zet zijn ervaring en kennis graag in bij de Stichting Steun (voorheen: Stichting Vrienden). Hij werkt mee om de harmonie financieel gezond te houden. Dat is zeker in deze moeilijke tijden geen sinecure, maar wel hoogst noodzakelijk. Het bestuur van Stichting Steun bestaat verder uit Bart Nijs (secretaris) en Anton Cornelissen (penningmeester).

Uw gift, groot of klein, is van harte welkom.

Stichting Steun Kerkelijke Harmonie St.-Joseph 1880 Weert

Bankrekeningnummer: NL90 INGB 068 29 87 719

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Wilt u ‘Vriend’ worden van onze vereniging? Neem hier contact met ons op.