UITSTEKEND RESULTAAT

Ons harmonieorkest heeft op 18 juni deelgenomen aan het Peeltoernooi in Meijel. Met een temperamentvol Spaans programma hebben we indruk gemaakt op het publiek en de jury. Onder leiding van dirigent Bart Deckers behaalden we resultaten die variëren van goed tot zeer goed. Daarmee bevestigden we onze reputatie als een van de betere harmonieorkesten in de regio.

Het Peeltoernooi is een jaarlijks terugkerend evenement dat bekendstaat als een belangrijk podium voor harmonieën, fanfares en percussie – ensembles om hun muzikale talenten te laten beoordelen door experts. Dit jaar werden twaalf deelnemende orkesten beoordeeld op verschillende aspecten van hun uitvoering, waaronder: technische vaardigheden, muzikale interpretatie en samenspel.

Met een evenwichtige balans tussen technische precisie en expressieve interpretatie wist ons orkest het publiek te betoveren. Onze harmonie werd geprezen om haar klank, dynamiek en samenspel, wat resulteerde in een resultaat ‘goed tot zeer goed’ van de jury.

Met de deelname aan het Peeltoernooi en de positieve resultaten hebben we onze reputatie verder versterkt. We kijken met vertrouwen uit naar de toekomst en deelname aan het volgende concertconcours.