THE SHOW MUST GO ON

The show must go on is een nummer uit 1991 van de Engelse rockgroep Queen. Het gaat over het behouden van de fans, terwijl de kracht ontbreekt om er iets aan te doen. Het is een toepasselijke titel voor ons concert. We mogen na lange tijd weer voor je spelen en doen dat met muziek uit de jaren ’90. Je bent van harte welkom.

ZA 30 OKT – 20.00 UUR – WEERT

HET KWADRANT

(ingang Kleefstraat, vrije entree)

Vooraf aanmelden is gewenst. Dat kan vanaf nu VIA E-MAIL of TELEFOON.

Het harmonieorkest o.l.v. Bart Deckers heeft een goed in het gehoor liggend programma voor je ingestudeerd met de veelzeggende titel: The show must go on!

Het programma bestaat uit (pop)muziek uit de jaren ’90. Het zijn stuk voor stuk pareltjes om naar te luisteren. Muziek van Queen zal niet ontbreken deze avond.

We staan niet alleen op de planken deze avond. We krijgen vocale en instrumentale ondersteuning van de band Fonkie Monkie. Verder zijn we verheugd om samen te spelen met Luc Geraats (tuba).

We zijn genoodzaakt het landelijke beleid te volgen. Dat betekent dat voor iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code in combinatie met een legitimatiebewijs wordt verwacht bij binnenkomst. Je dient hier de CoronaCheck-app voor te gebruiken, maar een geprinte QR-code is ook toegestaan.

Na afloop van het concert is de bar van het Muziekhuis Weert, direct gelegen naast Het Kwadrant, geopend. Ook daar hopen we je te ontmoeten.

We verheugen ons op je bezoek en op de live muziek die weer mag klinken.