Staande ovatie in België

Ruim vierhonderd gasten hebben in het Belgische Zottegem met volle teugen genoten van het Van Egmont & Van Horne – concert van onze harmonie. We gaven op zondag 16 september een concert in de kerk aan de Markt op uitnodiging van de stad Zottegem. Die vierde vooral de historische gebeurtenissen van hun Lamoraal van Egmont, 450 jaar geleden.

“Het was werkelijk een prachtige middag”, glundert voorzitter Nico Snellen. “We hebben na de toegift een staande ovatie gekregen en we zijn overladen met complimenten”. Niet alleen over de try-out van het splinternieuwe muziekstuk Van Horne, maar ook over het totale muzikale programma dat we ten gehore brachten.

De volle kerk bestond uit Belgische en Nederlandse gasten. Het gemeentebestuur van Weert, leden van De Aldenborgh en de artiesten van Wieert Amezieertj waren er. Ze bezochten niet alleen het concert, maar namen ook deel aan de andere festiviteiten in Zottegem.

>> Bekijk foto’s van het concert