SLAGWERK IN STADSPARK

Het Jeugd Percussion Ensemble Weert en Percussion Friends hebben op zinderende wijze deelgenomen aan het jaarlijkse Cultureel Lint. Deze ‘’Uitmarkt” van Weert vond plaats op 25 juni. Ondanks de verzengende hitte trokken de jonge slagwerktalenten een groot publiek met hun indrukwekkende optredens in het stadspark.

Met hun passie en jeugdige enthousiasme brachten de twee ensembles onder leiding van Sjoerd Ceelen en Ramon Lormans prachtige ritmes en melodieën ten gehore. De energieke uitvoeringen waren een lust voor het oor en zorgden voor een gave ervaring voor het publiek.

Hoewel de thermometer aanzienlijk hoge temperaturen aangaf, liet dit de enthousiaste bezoekers niet weerhouden om naar het stadspark te komen.

Het Jeugd Percussion Ensemble Weert en Percussion Friends lieten zien dat leeftijd geen beperking is als het gaat om muzikaal talent en professionaliteit. Met hun samenspel en technische beheersing wisten ze het publiek te betoveren en te inspireren.

Het Cultureel Lint in Weert heeft opnieuw bewezen dat kunst en cultuur de kracht hebben om mensen te verbinden en te verwonderen, zelfs onder uitdagende weersomstandigheden. Het publiek toonde zijn waardering en genoot met volle teugen van de diverse optredens die in de stad plaatsvonden.

Met het Cultureel Lint achter de rug, kijkt Weert reikhalzend uit naar toekomstige evenementen waarin jong talent een podium krijgt om te schitteren en de passie voor muziek te delen met het publiek.