PERCUSSION FESTIVAL

Ontdek de wereld van slagwerk tijdens Percussion Festival op 15 juni. Dit festival biedt toffe en inspirerende workshops zoals de Percossa workshop, waar theater en slagwerk samenkomen en de energieke Samba workshop. Laat je creativiteit de vrije loop in onze knutselworkshop, waar je je eigen slaginstrument maakt.

Maar er is meer! Geniet van spectaculaire concerten met optredens van jeugdslagwerkgroepen, presentaties van workshopdeelnemers en een bijzonder concert door het Percussion Ensemble Weert. Het maakt niet uit of je ervaring hebt of niet, jong of oud bent, dit festival heeft iets te bieden voor iedereen!

Je kunt kiezen om de hele dag te blijven of voor een dagdeel te komen, met sessies in de ochtend en de middag. Alle activiteiten zijn toegankelijk. Meedoen of luisteren. Alles kan. Het is geschikt voor de hele familie.

Mis deze kans niet om samen met vrienden en professionals te spelen, nieuwe inspiratie op te doen en een onvergetelijke dag te ervaren. Meld je nu aan. Deelname is gratis, maar registratie via deze link is noodzakelijk.