Leuke hobby
Doe jij dat thuis ook altijd? Stiekem met je mes of vork op het deksel van de jampot slaan. Klinkt soms heel aardig hè? Jammer dat je vader of moeder dat vaak niet waarderen. Maar misschien heb je zin in meer. Heb je al eens geprobeerd geluid te krijgen uit een trompet, drumstel of klarinet? Je bent bij onze vereniging van harte welkom om een keer te komen kijken.

Muziekopleiding
Onze harmonie werkt samen met muziekschool RICK om je op te leiden tot een goede muzikant. Je ontvangt van de harmonie een blaas- of slagwerkinstrument in bruikleen. Daarmee volg je wekelijks les bij de muziekschool en werk je aan het behalen van erkende diploma’s. Meestal kun je na een half jaar al meespelen met het jeugdensemble of het jeugd percussion ensemble. Na een tijdje groei je door naar het jeugd- en opleidingsorkest, percussion ensemble of harmonieorkest.

Veel voordelen
Muziek spelen bij onze harmonie heeft veel voordelen. Je speelt meteen mee. Dat is leuk en je leert er veel van. Verder wordt een deel van het lesgeld van muziekschool RICK door de harmonie betaald. Omdat je een instrument in bruikleen hebt, hoef je zelf geen grote aanschaf te doen. Dat is weer een hele zorg minder voor je vader en moeder. Tenslotte is muziek maken erg gezond. Het stimuleert de intelligentie, verbetert de motoriek en ontspant.

Goede begeleiding
De vereniging zorgt voor een goede begeleiding van de jeugdleden. Het bestuur en de dirigenten besteden veel aandacht aan persoonlijke begeleiding. Daardoor blijf je met plezier muziek maken bij onze vereniging.

Meer informatie
Als je het leuk vind om een instrument te leren spelen dan kun je contact met ons opnemen. De gegevens vind je op de homepage. Wij informeren je graag.

 

  • Het jeugdensemble repeteert op zaterdag van 17.25 tot 18.30 uur.
  • Het jeugd- en opleidingsorkest repeteert op zaterdag van 18.00 tot 19.30 uur.
  • Het jeugd percussion ensemble repeteert op woensdag van 19.00 tot 19.45 uur.