Jeugd- en Opleidingsorkest

nieuwjaarsconcert-2017-6_32154650056_o

Leuke hobby
Doe jij dat thuis ook altijd? Stiekem met je mes of vork op het deksel van de jampot slaan. Klinkt soms heel aardig hè? Jammer dat je vader of moeder dat vaak niet waarderen. Maar misschien heb je zin in meer. Heb je al eens geprobeerd geluid te krijgen uit een trompet, saxofoon of klarinet? Je bent bij onze harmonie van harte welkom om een keer te komen kijken.

Muziekopleiding
Onze harmonie werkt samen met muziekschool RICK om je op te leiden tot een goede muzikant. Je ontvangt van de harmonie een blaas- of slagwerkinstrument in bruikleen. Daarmee volg je wekelijks les bij de muziekschool en werk je aan het behalen van erkende diploma’s. Meestal kun je na een half jaar al meespelen met het ensemble. Na een tijdje groei je door naar het jeugd- en opleidingsorkest, percussion ensemble of harmonieorkest.

Veel voordelen
Muziek spelen bij onze harmonie heeft veel voordelen. Je speelt meteen mee. Dat is leuk en je leert er veel van. Verder wordt een deel van het lesgeld van muziekschool RICK door de harmonie betaald. Omdat je een instrument in bruikleen hebt, hoef je zelf geen grote aanschaf te doen. Dat is weer een hele zorg minder voor je vader en moeder. Tenslotte is muziek maken erg gezond. Het stimuleert de intelligentie, verbetert de motoriek en ontspant.

Goede begeleiding
De harmonie zorgt voor een goede begeleiding van de jeugdleden. Het bestuur en de dirigente Ineke Roost besteden veel aandacht aan persoonlijke begeleiding. Daardoor blijf je met plezier muziek maken bij onze vereniging.

Meer informatie
Als je het leuk vind om een instrument te leren spelen dan bel je naar Peter Pleunis: (06) 22 94 86 00. Hij informeert je graag.

Je mag ook langskomen bij onze repetities:

• Percussion Ensemble: Woensdag van 20.00 uur tot 21.45 uur
  • Jeugdorkest: Zaterdag van 18.00 uur tot 19.30 uur