‘Weert meets Thorn’ is het concert voor de liefhebber van blaasmuziek. Onze harmonie geeft een gezamenlijk concert met de bekende harmonie St.-Michael Thorn (in de volksmond: ‘De Geiten’). Op één middag kunt u beide orkesten beluisteren: een feest der blaasmuziek. De orkesten staan onder leiding van de dirigenten Bart Deckers en Ivan Meylemans.

Toegangskaarten à €7,50 reserveren via e-mail: weertharmonie@gmail.com of te koop aan de dagkassa voor aanvang van het concert.

In ‘Weert meets Thorn’ ontmoeten harmonie St. Joseph 1880 en harmonie St. Michael uit Thorn in een concert dat voor de liefhebber van blaasmuziek een feest zal zijn.

Harmonie St. Michaël Thorn, onder leiding van dirigent Ivan Meylemans, zal de eerste muzikale klanken verzorgen. Deze topharmonie bereidt zich met dit concert voor op hun deelname aan het Europese Kampioenschap voor Blaasorkesten op 26 mei in Brussel. Zij vertegenwoordigen Nederland op het hoogste Europese niveau en willen uiteraard goed voor de dag komen. In dit concert laten zij u horen hoe mooi harmoniemuziek kan zijn.

Na de pauze is het de beurt aan Kerkelijke Harmonie St. Joseph 1880. Dirigent Bart Deckers zal met het harmonieorkest een muzikale bijdrage leveren aan de viering van het Van Hornejaar 2018. De muziekstukken staan geheel in dit teken staan en zijn een voorbode van de “Van Horne” die op 18 november in première gaat in de Martinuskerk van Weert.