De serene stadstuin van de Zusters Birgittinessen, in het hartje van de stad Weert, is een uitstekende plaats om een mooi zomerconcert te geven voor onze vrienden, kennissen en alle andere fans.

Het muzikale programma staat in het teken van het Van Hornejaar 2018. Onder leiding van dirigent Bart Deckers wordt een mooi openluchtconcert gegeven. Daarnaast gebeurt iets unieks tijdens dit concert. De première van het muziekstuk ‘Philips van Horne’ op beiaard wordt uitgevoerd. Vanuit de klokkentoren van de Martinuskerk voert stadsbeiaardier Frank Steijns dit spiksplinternieuwe werk uit. Vanuit de kloostertuin heb je een eersterangs uitzicht op de kerktoren.

We vermaken je graag onder het genot van een drankje bij ons concert in de tuin achter het klooster van de zusters aan de Maasstraat.