harmonie-1880-kloostertuin-weert

20 SEP | CULTUREEL LINT

Kloostertuin Zusters Birgittinessen Maasstraat 17, Weert

Reserveer tickets

Cultureel Lint; de Uitmarkt van Weert en de start van een gloednieuw cultureel seizoen vindt dit jaar plaats op zondag 20 september.

Ons harmonieorkest en jeugd- en opleidingsorkest treden op in de Kloostertuin aan de Maasstraat 17.

We zorgen voor een spetterende cross-over met slagwerk en breakdance: Marchin’ vs. Breakin’. Tijdens het concert laten we splinternieuwe muziek horen van componist Jelle Verstraten. Deze muziek voeren we samen uit met Dominique Vleeshouwers (percussionist), Redo (breakdancer) en dansers van urban dance school Fresh.

Ook andere pleinen en buitenlocaties in de Weerter binnenstad worden omgetoverd tot een dynamische culturele beleving. Het centrum van Weert is van 13.00 tot 17.00 uur de plek voor jong en oud om zich te laten amuseren en te verrassen.

Professionele en amateurkunstenaars, verenigingen en culturele instellingen laten het publiek genieten van voorstellingen op het gebied van muziek, theater, literatuur, beeldende kunst en meer. Pleinen worden gevuld met verrassende podia en straattheaterartiesten brengen de winkelstraten nog meer tot leven.

Het volledige programma staat online en vanaf 14 september om 15.00 uur kan iedereen gratis tickets reserveren deze link.